Idag läser jag…

…Brick Lane av Monica Ali. Det är den första boken jag läser av henne, och jag är imponerad! Än så länge är den väldigt bra. Väldigt gripande. Så idag blir det nog inte många knop gjorda. Jag vill och ska läsa. Hoppas jag hinner läsa ut den innan världen går under (det är ju trots allt 11/11/11 idag).

Vad läser ni denna mystiska (dome?) dag?

8 reaktioner på ”Idag läser jag…

 1. Världen gick inte under och idag har jag alldeles nyss läst ut Heberleins ”ett gott liv” som jag blev tagen av. Nu ska jag läsa klart ”Huset du älskade” som går lite halvtrögt och sedan ska jag påbörja Nicole Krauss ”Det stora huset” som jag är enormt peppad inför. 🙂

  1. Jag har inte läst Heberlein än, men jag gillar henne efter det jag sett och hört och det ska bli spännande att bekanta sig med hennes författarskap. Jag har Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva här hemma. Men är även nyfiken på alla hennes andra böcker. Vart tycker du att man ska börja?

   Krauss har jag inte heller läst än. Dåligt av mig då jag velat läsa henne väldigt länge, men det verkar alltid vara någon annan bok som kommer emellan.

   1. Börja med ”Jag vill inte dö..” och läs ”Ett gott liv” sedan, intressant komplement osv. Jag har inte läst fler böcker än så av henne, men knarkar hennes DN-texter, de är det första jag läser i DN om det finns några!

    Läs Kärlekens historia av Krauss först och främst, den är ljuvlig. Som en karamell!

    1. Tack för tipset! Då ska jag läsa hennes böcker i den ordningen. Låter bra och lite logiskt när du säger det.

     Jag veeet, borde läsa Krauss snart, men nu är det ju faktiskt så att 112263 kom igår, så jag har inte riktigt tid eller lust för andra böcker just nu 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s