Äntligen höst!

Jag älskar verkligen hösten, och nu är den som allra bäst. Fina löv på träden, växlande väder mellan fina soliga höstdagar och regniga mysiga innesittar-dagar.

Och i år mjölkar jag hösten ordentligt. Jag går höstpromenader med min hund. Jag har börjat kolla om på Gilmore Girls. Jag stickar raggsockar. Jag dricker mycket te. Och jag läser såklart en riktig tegelsten. Vad mer kan man önska?

Vilken bok jag läser? The passage!

Annons

6 reaktioner på ”Äntligen höst!

 1. Vilken myshöst! Och vilken tegelsten! 😮 Jag har den på svenska här hemma. Oläst.. Men helt plötsligt gjorde du mig lite inspirerad/sugen! Jag läste (slukade! underbar läslust och flow!) ju Pessls tegelsten Nattfilm häromveckan så har lite ångan uppe vad gäller bokliga stenar 😉
  Vad tycker du om The passage hittills?

  1. Jag vill också läsa nattfilm! Men tänkte vänta tills den kom i pocket 🙂 För det har den väl inte gjort? Funderar på att köpa den engelska pocketen.

   Jag har the passage på engelska så det tar lite längre tid än vanligt att läsa, men den är hur bra som helst! Den satte sina klor i mig direkt! Vad kul, läs du också!

   1. Jag köpte Nattfilm på bokmässan, och satte tänderna i den sen efter ett par dagars boksmälla 😉 Läste ut på fyra dar tror jag = snabbt för att vara tegelsten och långsamläsande jag. Tror den finns i engelsk pocket (men ej svensk)! Köp o läs för guds skull!
    Låter lovande att The passage tog dig med storm på direkten..!
    Jag har börjat läsa Väggen (också bokmässefynd), men den var inte alls som jag hade föreställt mig, så vet inte om jag ska fortsätta..

    1. Ja, det var snabbt!! Tror den får slinka med i nästa beställning 🙂

     Jag började läsa Väggen för några år sedan, men jag var inte så glad när jag läste den, så den blev lite för tung just då. Efteråt har jag faktiskt inte varit så sugen på att ta upp den igen. Lite synd, för jag gillar förutsättningarna, men den var inte som jag tänkt mig heller.. Får väl se om jag läser den någon gång i framtiden, men som det ser ut nu är jag inte så sugen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s