Idag läser jag…

20131208-125111.jpg

… American gods av Neil Gaiman.

Jag är i mitten ungefär och jag älskar den så himla mycket! Det känns lite som en korsning mellan Paul Auster och Stephen King. Och är det någonting jag kan säga så är det att jag inte har en aning om vad som kommer hända. Love it!!

Vad läser ni idag?

5 reaktioner på ”Idag läser jag…

    1. Åh, jag tillhör väl en av de få i boblmaf som ännu inte löst henne. Jag har en av hennes samlingar hemma, och kommer läsa SNART, har bara ett par böcker jag lovat mig själv att läsa innan dess. Du vet, de där författarna jag sparat på, men som jag nu tar tag i. Munro hade ju kunnat vara en kandidat på den listan, men tyvärr så är hon inte med där..

  1. Jag är så jäkla sugen på American Gods, men vet inte om jag vågar dyka ner i en okänd tegelsten. Tänk om jag inte alls gillar Gaiman och fastnar. Kanske får bli The Ocean at the End of the Lane first.

    1. Den boken har jag siktat in mig på också. Visst, det här är en tjock bok, men jag fullkomligt älskar tjocka böcker, så för mig var det snarare ett plus 🙂 Jag var så nära säker man kan komma på utan att ha läst en författare att jag skulle gilla. Jag visste bara inte hur mycket, det vet jag fortfarande inte helt säkert, men gilla, det gör jag! Kul att hitta en medlem till i boblmaf som inte läst Gaiman än. Läs, så kan vi jämföra åsikter sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s