Några inköp för att livrädda min läslust

Mina senaste inköp:

20121203-205515.jpg

Om inte de här böckerna ger mig min riktiga läslust tillbaka vet jag inte vad jag ska göra. Antagligen ge upp. Eller, antagligen inte, då läsa är det bästa som finns, men ändå, ni fattar…

Var ska jag börja tycker ni?

Annons

8 reaktioner på ”Några inköp för att livrädda min läslust

  1. Ja, jag tänkte det! Hoppas det funkar 🙂 Har lagt ut böckerna här hemma så jag ska se dom typ hela tiden och tänka att den vill jag läsa, och den! Och den! Och den! Tills jag till slut tar upp en bok och inte lägger ner den efter typ fem sidor, som mitt mönster är nu. Lite surt, jag kommer ju aldrig riktigt in i böckerna. Hoppas att jag idag hinner och orkar ta ett lite längre läspass. Och att hunden godkänner det och håller sig lugn 😉

  1. Haha, jag skrev ett litet inlägg precis när du skrev din kommentar 🙂

   Du hade ju också ett litet uppehåll, vad fick dig att komma igen?

   1. Mitt uppehåll har blivit permanent.. Bloggen sover sedan augusti och närapå min läsning också. Nä, inte riktigt kanske, har ju bokcirkeln med ett par arbetskamrater som jag är med i som ”tvingar mig” att hålla läsningen igång. Men det är inte lika lustfylld läsning tyvärr när jag inte får bestämma bok varje gång, haha.
    Fast nu har jag inte öppnat en bok på en månad typ (sant!) för är mitt uppe i flytt/renoveringsbestyr..! Kul såklart! Men börjar riktigt sakna mina stunder i soffan med en bok..

    1. Jag saknar det där att vara helt uppslukad i en bok, men tydligen inte tillräckligt mycket för att sätta mig ner och verkligen komma in i en bok. Vad dum man är!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s