En nyinköpt bok av JCO

20120312-104151.jpg

Det här är en bok jag länge velat läsa, men den har varit lite svår att få tag på, men så gick jag till en boklåda i helgen och hittade den här. Lycka kan komma i många former. Måste också säga att jag gillar utseendet på JCOs pocketar. De är så himla fina. Så fina så jag skulle vilja ha hela hennes samling i den här stilen!

Har du läst boken? Vad tyckte du om den?

Annons

6 reaktioner på ”En nyinköpt bok av JCO

    1. Okej, det här är en av de där gångerna då jag verkligen inte kan avgöra via text om du är ironisk eller inte. Jobbigt. Jag satsar på att du inte är ironisk… Men nu har du ju hört talas om den 🙂

  1. Åh, jag har velat läsa den länge. Men så är det ju det där som du säger, en del av JCO:s äldre alster är lite svåra att få tag på – speciellt om man helst vill läsa dem på engelska.

    1. Ja, jag hade först tänkt att jag ville läsa den på engelska men så såg jag den här fina pålagan och tänkte den köper jag. Jag vill liksom inte vänta längre 🙂

    1. Ja, jag har som sagt letat efter den ett tag. Tycker de borde trycka om massor av böcker! Det finns många pärlor att upptäcka kan jag tänka mig. Det är roligt att de har blivit lite bättre på det. För ett tiotal år sedan eller så uppfattade inte jag i alla fall att det var lika vanligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s