Ett klargörande

Jag har läst på några ställen om folk som missuppfattat mitt syfte på de gula korten. Min mening är inte att tysta ner någon. Inte heller att straffa någon för att de inte tycker som jag. Nej, de gula korten är givna av kärlek till Helena (och Bokbabbel) och Jessica, och de är givna med glimten i ögat. Ville bara klargöra det.

8 reaktioner på ”Ett klargörande

  1. Jodå, att ni skulle ta det rätt förstod jag innan jag skrev. Jag trodde att det var ganska tydligt på skämt, men tydligen inte.

   En annan gång skrev jag på bloggen om Robins (talkshowen) och skrev att han var rolig, trots att han var skåning. Fick då som kommentar fullt på allvar att ‘skåningar är också svenskar’. Ibland undrar man om folk VILL missförstå, eller om de helt enkelt inte har någon humor…

 1. Nu var jag inte direkt inblandad. Förutom att du då kallade mig svikare, hehe 😛 (Som jag för övrigt kommenterade men jag nu ser inte blev något av). Men jag förstod helt klart att det var gjort med kärlek och humor och tyckte att det var skoj 🙂

  1. Vad bra. När man tänker så är väl inte svikare ett fint ord att kalla någon 🙂 Men det skrevs verkligen med glimten i ögat! Det är skönt att ni som är inblandade förstod. Jag hoppas och tror att de flesta andra läsarna förstår det också. Och att jag gillar att alla tycker olika. Fan vad tråkigt allt hade varit annars, och bokbloggandet hade ju varit totalt meningslöst!

 2. Men hjälp, det är skrämmande (och lite pinsamt) när folk missförstår skämt (man vill ju inte vara övertydlig och avsluta med ”OBS, detta inlägg är skrivet med humor och ironi”), men ok, det ÄR svårare att skämta i skrift. Men ändå, hallå, skärpning people! 😀

  1. Nej, det tar verkligen bort udden av det roliga när man måste förklara sig. Samtidigt vill man ju inte bli missförstånd. Och även om jag gillar figurer som 😉 och 🙂 vill man ju inte använda dom efter varje mening!

   Jag har också misstolkat ibland om folk skämtar, det ÄR svårt att säga i skrift, men i det här fallet tycker jag det var ganska tydligt. Speciellt eftersom ni var med på det och skämtade vidare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s