8 reaktioner på ”Det var min goda nattsömn det…

 1. Haha! Varannan galna clowner & varannan halvnakna zombiebrudar. WTF?
  Hm. Spoilade jag nu?
  Hursomhelst kan jag inte trycka in dig på min like-lista på fb ,för att din sida är en privatsida & min den andra sorten. Fånigt gjort av dem =(

  1. Haha, nej du spoilade inte, jag bara valde att inte skriva om de ”förvirrande sexiga” bilderna. Jag tyckte clownerna var riktigt läskiga, och det var det jag ville lyfta fram 🙂

   Alltså, det här med facebook, det är så mycket jag ännu inte förstår. Varför kan du inte det då? Eller, vad skulle hända om du frågade om att bli min vän? Eller, fungerar det om jag trycker gilla på dig?

   1. Jag fattar verkligen inte heller mycket vad gäller FB. Och sedan de gjorde om saker för ett tag sedan fattar jag ännu mindre. Folk skriver grejer osv som jag inte kan se på min sida och massa annat är konstigt. Gnäll gnäll =)

    Om man har en ”fan page” eller vad det kallas som jag har, då finns inga gilla-knappar och annat när jag kollar en sida, sånt som jag antar att du ser och kan använda. jag kan bara lägga andra fan-sidor som favoriter. Det finns väl en tanke med det, men det är lite trist.

    1. Jag följer redan dig, såg jag igår när du skrev någonting på facebook 🙂

     Vad tråkigt det låter att ha en sida där du inte kan följa oss som har ”vanliga” sidor. Du kan inte byta? För jag kan ju följa vem jag vill. Låter i mina öron som att det är bättre och roligare att ha en vanlig sida, men det kanske finns många fördelar med det andra sättet också?!

     1. Jo, jag insåg sedn att sidan är ganska värdelös. Endera dagen får jag nog ork & flyttar om. Det känns ju lite egoistiskt och trist att inte kunna klicka själv när kul folk är på min sida och engagerar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s