Jag har varit en dålig bokbloggare den senaste tiden

Jag har varit en dålig läsare och en dålig bokbloggare den senaste tiden. Sorry. Eller, det är ju inte er det är synd om, mer mig faktiskt 😉 Jag menar, det är jag som inte får igång lässuget, vilket börjar bli lite enerverande och stressande. Har tagit till vara på era tips om en lättläst spännande bok. Den första jag kom att tänka på var Fatta eld, så igår tog jag fram den och… det blev tyvärr ingen läsning. Men den ligger i alla fall framme nu. Ett steg i rätt riktning! Silver lining people, silver lining!

Ännu ett tecken på att jag är en dålig bokbloggare är att jag inte ska till bokmässan. Vilket suger! Jag är så avundsjuk på er som ska dit, och jag hoppas på många långa inlägg om vad ni gör, vad ni köper, vad ni ser (gärna med massor av bilder), kändisspaningar som lyckas eller misslyckas. Intressanta diskussioner och väldigt tråkiga sådana. Ja, jag vill helt enkelt höra och se ALLT!!

 

5 reaktioner på ”Jag har varit en dålig bokbloggare den senaste tiden

  1. Vad synd att du inte kommer till bokmässan, hade varit kul att säga hej! jag har också varit dålig på att både blogga och läsa bloggar, men känner att en vändning är på gång.

    1. Jag har varit bättre på att läsa bloggar än vad jag har varit att skriva själv. Men jag känner också att vinden nu håller på att vända *hoppas, hoppas*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s