En kärlekshistoria som jag gärna delar med er

Ni vet när en bok är så där otroligt bra. Sådär bra så man nästan är lite kär. När man bara vill läsa och läsa och läsa. Och de stunder man inte kan läsa vill man ändå inte släppa boken ur sikte. Man går och känner och klämmer på den och väntar och längtar tills man får börja läsa igen. Det är det enda man tänker på. Man kan inte få nog. En sådan bok läser jag nu.

Som i de flesta relationer har jag även i denna tvekat lite. Stannat upp och funderat; är det här någonting för mig? Men nu, nu kan jag inte förstå att jag någon gång tvivlade. Vi hade en liten svacka, men i takt med att kapitlen blev lite längre igen växte min kärlek och nu ser det ljust ut på horisonten. Jag anar en ljus framtid för oss. I motsats till vissa andra kärlekar är jag benägen om att dela den här kärleken med så många andra som möjligt. (Ah, vad jag älskar böcker!) Så, om du inte har läst, gör det! Det är en underbar bok!

Boken jag läser är Roberto Bolaños De vilda detektiverna.

(Herregud vad jag längtar tills 2666 kommer ut på pocket. Jag kommer stå först i kö.)

Annons

6 reaktioner på ”En kärlekshistoria som jag gärna delar med er

  1. Ah, vilken underbar karlekshistoria!! Jag kanner igen kanslan, den ar alldeles, alldeles fantastik! Jag maste ge honom en chans nu, det later som he’s a keeper!

    1. Ja, visst är det!? Älskar den känslan. Nu har vi tyvärr varit ifrån varandra ett tag, men jag har saknat honom, och saknar honom mer och mer, så snart kommer jag inte kunna hålla fingrarna i styr längre 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s