Bloggen slukar min lästid just nu, men inte mina bokinköp

Det har varit lite si och så med läsningen de senaste dagarna. Det tar en del tid det här med att byta bloggportal. Håller nu på och ändrar alla länkar jag gjort till mig själv, så man hamnar på den här bloggen istället för ‘den förra’. Håller också på att snygga till en del inlägg som ser lite konstiga ut efter flytten. Om ni ser något som inte stämmer, en länk som går fel eller något helt annat, så får ni gärna hojta till!

Idag hittade jag tre fina böcker när jag var på röda korset:

 • De Små Tingens Gud – Arundhati Roy
 • Sömnlös – Barbara Voors
 • Priset på vatten i Finistère – Bodil Malmsten

De små tingens gud har jag hört mycket gott om, så den ska det bli spännande att läsa. Barbara Voors har jag inte läst än, men tänkt göra det ett tag. Såg den här boken och tyckte den verkade intressant. Bodil Malmstens bok kändes som ett måste då jag just nu läser hennes första loggbok och helt enkelt älskar det jag läser.

Annons

5 reaktioner på ”Bloggen slukar min lästid just nu, men inte mina bokinköp

 1. Det ser jättetrevligt ut med din flytt, ska bli kul att höra om hur det gick. Jag fundrar ibland att byta bort blogger, det krånglar ju titt som tätt. Har du några råd?

  1. Tack! Jag är inte helt nöjd med sidan än, men det börjar ta sig. Jag är nöjd med mitt byte! Känns som en mer stabil sida, och man har bättre översikt över bloggen med dess inlägg, kommentarer, statistik och liknande. Det finns också många teman att välja mellan (nästan för många *beslutsångest*) och det finns många andra tillägg och saker som är bra.

   Nackdelen är att det inte är så likt blogger. Alls. Det tar tid att lära sig hitta allting. Speciellt det här med utseendet på bloggen har jag inte bemästrat riktigt än. Det var dock väldigt smidigt att föra över bloggen. Ett par knapptryck så var alla inlägg och kommentarer här 🙂

   Känner du för att byta tycker jag du ska göra det! Ett alternativ jag tänkt på är om man ska börja lägga ner pengar på bloggen till ‘egen’ sida och allt vad som finns, men som det är nu är jag nöjd där jag är. Det ska bli spännande att se vad du väljer att göra!

 2. Jag är med dig, inte helt lätt att byta över till egen domän, byta mailadress, lägga till en ny användare OCH helt byta utseende, men det är väldigt kul!

  1. Ditt projekt är helt klart större! Men vilket jobb det är med att hålla på med alla länkar och grejer! Pust! Nu tror jag dock att jag är klar med länkarna. Så skönt! Nu är det bara resten kvar 😉

   Men jag ska inte klaga för mycket, för det är faktiskt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s