Frustrerad!

Så, nu har jag suttit hela förmiddagen och försökt lista ut hur det här med pingning (så heter det nog inte…) fungerar. Det står på vissa ställen att wordpress gör det automatiskt. Stämmer det? På min förra bloggsida hade jag ett fönster på sidan från twingly där jag kunde se vilka som länkade till mig, går det att lägga till en sådan här? Eller syns det i mina kommentarer om någon länkar hit? Gillar WordPress, men har inte riktigt lärt mig än. Blir lite frustrerad! Och vart ser man andra bloggar som ofta blir pingade? Är det samma sak som att bli länkad till? Grrr! Nu tänker jag släppa allt för en stund och äta lunch. Mmm, lunch….

7 reaktioner på ”Frustrerad!

  1. mmmm lunch =)

    Hur är det med dig syrran??? Jag föjer dig flitit på bloggen, men hur många olsäta böcker har värdinnan av bloggen egnetligen??

  2. Automatpinng sker inte när du har en gratisblogg utan det är manuell ping som gäller. Vi har våra pingsajter som vi går in på; Nyligen.se, bloggportalen och nybloggat =) Händer mycket med din blogg nu. Den förbättras var gång jag går in tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s