Poliser och jordgubbar

Söndagsmys med årets första jordgubbar (inte svenska så klart, men de var jättegoda i alla fall!) framför den nya polisserien Rookie blue. Måste säga att serien verkar lovande. En trevlig polisserie liksom. Inget mer, inget mindre. Men ibland är det allt som behövs!

Jag håller fortfarande på att läsa Auto da Fay av Fey Weldon, och den är alldeles underbar! Jag njuter av varje ord. Läser sakta och bara tar in. Njuter. Och på detta språk har hon dessutom haft ett väldigt händelserikt liv som hon skriver om och som det är väldigt spännande att få följa. Mer om boken kommer när jag läst ut den…

6 reaktioner på ”Poliser och jordgubbar

  1. >Ah, vad udnerbart, jag alskar jordgubbar. Och arets forsta ar alltid de basta!Jag har ocksa Auto da Fay liggandes hemma, skall ta tag i den inom en snar framtid!

  2. >Jag älskar också jordgubbar! De här var de första, men jag kan garantera att det kommer bli många fler :)Gör det! Den är jättebra!

  3. >Nej, jag har bara läst En hondjävuls liv och lustar och denna, Auto da Fay. Jag blir dock väldigt nyfiken på flera av böckerna hon hittills skrivit om i självbiografin. Har du förslag på var man ska fortsätta någonstans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s