Påhittade nöjen fyller ett år

Ett helt år har jag bloggat redan. Det har varit roligare och mer givande än jag vågat hoppas på, och jag har hittat många fina bloggvänner. Jag är väldigt tacksam att min lilla blogg har läsare, och läsare som engagerar sig och kommenterar. Tack!

Mitt första inlägg hittar ni här. (SPOILER-varning på detta, mitt första inlägg!) Det handlar om tankar och någon liten fråga som jag hade när jag läste En halv gul sol av Chimamanda Ngozi Adichie. Jag fick aldrig riktigt svar på min undran, så om du har en teori, kommentera gärna.

Puss och kram och tack!

18 reaktioner på ”Påhittade nöjen fyller ett år

  1. >Tack 🙂 Ojojoj, det var så att jag tvekade på att jag skulle länka till det första, ville kanske inte dra uppmärksamhet åt det hållet :)Jag skrev ett annat där det stod ungefär det som står i välkommenrutan till höger, men av någon anledning har jag tagit bort det, så det första inlägget hoppar rakt in i en tankebana om en bok. Lite lustigt blev det, men vad gör väl det, egentligen!?

  2. >Kafka på jobbet, Tack! Hur kunde du veta att det är min favorit bland födelsedagslåtar!? Och för att ge dig lite dåligt samvete; jag väntar på ditt svar i diskussionen om We have always lived in the castle!Bea, Tack! Det är alltid roligt att starta dagen med att få beröm, men så här mycket beröm, det är jag inte van vid 🙂

  3. >Hahaha, jag visste inte om du skulle läsa kommentaren här, så jag slängde in mitt budskap i inlägget också. Men det funkade ju! Man kommer långt på att spela på skuldkänslor 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s