Lyssnar till mitt hjärta

Misstolka mig rätt. Det är jätteroligt att få rec.ex.! Men det är också lite skönt nu, då jag läst de rec.ex.en jag har hemma och därmed med gott samvete kan ta upp precis vilken bok jag vill och känner för just nu 🙂

5 reaktioner på ”Lyssnar till mitt hjärta

  1. >I know the feeling… Jag har några kvar att läsa, sen kan jag också pusta ut och läsa vad jag vill. Det blir lite många rec-ex ibland, men jag är ändå tacksam 🙂

  2. >Jag är också tacksam och jag blir jätteglad när någon vill ge mig recex, men jag insåg nu när jag läste ut det sista recexet jag hade hemma att jag den senaste tiden läst många "måste-böcker", där även böcker till olika läsutmaningar räknas in. Därför blir det inga krävande läsutmaningar i år. (Inte än så länge i alla fall…)

  3. >Känner precis likadant, även om jag inte får recex speciellt ofta. Jag är jättetacksam men blir samtidigt stressad. Extra skönt när de är utlästa och recenserade. =)

  4. >Så sant som det är sagt! När man skriver en recension på ett recex vill man ju lägga ner lite mer tanke och krydda på det. Går kanske inte alltid som jag önskat, men jag kan ärligt säga att jag ger det ett ärligt försök. Jag har hittills i alla fall lagt ner mer tid på recensionerna till recexen än till de andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s