En liten lägesrapport

Vem är det som har sagt att man måste vara bakfull för att kunna njuta av en pizza så här på nyårsdagen? På förmiddagen var jag ute med min syster och tog fina kort. Efteråt var jag frusen, åh så frusen, köpte med mig en pizza hem, bäddade ner mig med täcke och två filtar och kollade på längdskidor på tvn. Mysigt!

Ikväll blir det film på film. Attans vad mycket bra det är på tv ikväll…

Annonser

4 reaktioner på ”En liten lägesrapport

  1. >Men Frida! Ingen bakfylla i världen hade kunnat få mig att tugga i mig det där monstret! Vad ÄR det för något? Jag kan endast urskilja två bekanta saker: deg och jalapeños.

  2. >Boklusen, Skönt att höra att det inte bara är jag som kan njuta av en god pizza 😉 Jag tror också det är den populäraste rätten på nyårsdagen, och med all rätta kanske. Är ganska trött på alla köttbullar och janssons…Åsa, Den ser ganska missvisande stor ut på bilden, men har du aldrig sett en riktig kebabpizza? Det är lite det vi är kända för här i Jönet. Så här ska en riktig kebabpizza se ut!! Se och lär :)Fru E, Pizza passar vid alla tillfällen skulle man kunna säga 🙂 Idag blir det resterna av pizzan från igår. Ska bli mumsigt idag också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s