Mitt första rec.ex.

Jag har blivit kontaktad av Eva Wiklund som är författare och har skrivit boken Jag kommer sen… Hon undrade om jag var intresserad av ett rec.ex. och det är jag ju. Mitt första rec.ex.! Jag har inte frågat efter några innan, men när hon tog kontakt med mig och jag såg att den handlade om branden i Göteborg 1998 så blev jag nyfiken. Jag var själv tonåring då det brann och jag kommer ihåg hur otäckt och framför allt sorgligt jag tyckte att det var. Alla dessa människor, en del i samma ålder som jag, som var med om något så panikartat och hemskt. Jag tog det ganska hårt vet jag och tänkte att det kunde ju hänt mig och mina kompisar. Jag har ännu inte läst någon bok om branden, men nu, nu är det dags. Snart kommer boken hem och jag väntar snällt (om än otåligt!) vid min brevlåda.

10 reaktioner på ”Mitt första rec.ex.

  1. >Jag såg din kommentar på min blogg om att läsa klassiker. Vi kanske borde slå oss ihop och läsa åt minstone några stycken under nästa år. Har du några tankar på vilka du är sugen att läsa?

  2. >Tja syrran!! Vad kul!! 🙂 Vad innebär det exakt?? Att du ska kommentera på hennes bok och vad gör hon med det??? Får du betalt eller är det mera en ära?? Vilket som är ju helt fantastiskt :)!!!

  3. >Sådär, då har jag lyckats läsa min första bok till utmaningen, haha, passande såhär den 1 Dec. Några fyra böcker kommer jag nog inte ta mig igenom, men möjligtvis två i alla fall. Ska läsa igenom en hög Sookie S-böcker nu men sedan kanske jag hinner med "Sista brevet till Sverige" innan nyår. *Hoppas hoppas*. Förresten: om du aldrig läst Utvandrar-serien: Gör det! Har du svårt med motivationen så läs min senaste recension 😉

  4. >Bokbrus: Det skulle jag jättegärna göra! Jag har många böcker jag är sugen på och som ligger hemma och väntar. Bland annat Hundra år av ensamhet, Andarnas hus, Vredens druvor, Brott och straff, På spaning efter den tid som flytt (första delen), På drift, Förnuft och känsla, ja listan goes on and on and on! Vilka är du sugen på?Boklusen: Det är inte jag som håller i den utmaningen det är Paula på Paulas bokblog. Den hittar du här http://bokpaula.wordpress.com/ Jag har inte bestämt mig om jag ska vara med på den utmaningen nästa år än.Hej gumman! Det är mest att hon skickat boken till mig och så ska jag recensera den här på bloggen, men det är lite extra kul i och med att jag inte bad om den, utan hon kontaktade mig :)Zachan: Jag har också läst två böcker. Får se om jag hinner fyra, men tre ska jag nog kunna klämma in! Jag har läst Utvandrarna, men har inte läst de andra tre delarna. Känner dock för att läsa alla fyra, men det hinns inte med i den här läsutmaningen, utan det får bli senare 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s