Ett bra köp!?!

Idag blev det bland annat en liten sväng till stan, och där givetvis ett besök till Akademibokhandeln där det är rea! 7 böcker för 250 kronor blev det, och det är överkomligt tycker jag  🙂

Askungar – Kristina Ohlsson
Long lost – Harlan Coben
Blaze – Stephen King
Chicago – Alaa al-Aswany
Hypnotisören – Lars Kepler
En berättelse om kärlek och mörker – Amos Oz
Glitterscenen – Monika Fagerholm

5 reaktioner på ”Ett bra köp!?!

  1. >Vilket kap! Glitterscenen tyckte jag om, och tänker ibland på den fortfarande. Har du läst Den amerikanska flickan? Jag tyckte litet bättre om den, men båda böckerna är bra.

  2. >Den amerikanska flickan ligger här hemma, den är ännu inte läst men snart… snart! Men när det gick att köpa Glitterscenen så billigt och jag känner på mig att jag kommer vilja läsa den efter Den amerikanska flickan så slog jag till. Det är ett beroende, jag vet 🙂

  3. >Har själv en Harlan Coben i högen med oläst och som jag är sugen på att höra lite åsikter om. Du verkar ha fått ihop en riktigt bra skörd av böcker =).

  4. >Ja, jag är nöjd :)Jag har läst en Harlan Coben tidigare, Borta för alltid, som jag har skrivit om här på bloggen. Jag gillade den starkt och kommer därför läsa fler av hans böcker!Vilken är det du har hemma? Har du läst honom innan?

  5. >Jag har "Berätta inte för någon" som jag ännu inte har läst än och författaren är ny för mig. En kompis till mig tycker mycket om hans böcker och rekomenderade mig att testa. Den verkar bra på omslaget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s