Var är alla killar?

Jag följer en hel del bokbloggar, och nästan alla är skrivna av tjejer. Missförstå mig inte, det är trevligt, men var är killarna någonstans? De läser väl också!? Är det det att de inte bloggar om det? Eller har jag helt enkelt lyckats med att missa dom bloggarna?

Nu efterlyser jag i alla fall bokbloggar skrivna av killar. Är du en kille med en bokblogg? Eller följer du en bra bokblogg skriven av en kille? Skriv gärna i kommentarerna så ska jag genast bege mig ut i datavärlden och se vad alla killar läser och gillar!

Annonser

10 reaktioner på ”Var är alla killar?

  1. >Jag har undrat var männen är i kulturvärlden över huvudtaget, men nu har jag hittat svaret. De är på webhallen. Där står de och spelar tv-spel ihop och köper sladdar. Jag har sett det med egna ögon. Där var det inte en kvinna så långt ögat når, förutom jag då.

  2. >Annika, jo jag har varit där inne och tittat lite, men får nog ta att kolla upp närmare :)Enligt O och Mind the book, ska genast kolla upp dom!Kafka på jobbet, hahaha så sant så sant. Och gör de inte det sitter de med sina online-spel. Jag har inte riktigt lärt mig att förstå charmen med det än :)Illusionernas blogg, dig följer jag faktiskt redan! Gillar din blogg!

  3. >Här! Även om jag inte är en så hyperaktiv bloggare (jag skriver varken recensioner av varenda bok jag tittar på, eller skickar runt utmaningar och små paket), så finns jag iallafall.

  4. >Johan, kul att veta att du finns där ute. Ska kolla upp din blogg! Man måste inte vara hyperaktiv som du säger, det är bara trevligt att läsa olika bloggar om olika böcker och läsupplevelser :)Johannes, jag tvivlar inte på att ni läser frågan var om 'ni killar' bokbloggade. Jag tycker det är trevligt att diskutera vad jag läst med andra, men jag kan förstå om inte alla känner så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s