Mat från västkusten

En sak jag älskar med västkusten är maten. En kväll blev det självklart räkor. Massa räkor och gott bröd och sedan bara sitta och småäta tills allt tar slut. Det hör liksom till, alla gillar det och man tröttnar aldrig. En annan standardrätt vi brukar äta är stekt makrill. Den serveras med potatis (helst färskpotatis), spenat, lingonsylt och sås. Mmmm…


På kvällen blev det ännu en av västkustens specialiteter. Räkröra med baguette. Finns i och för sig här hemma med, med smakar av någon anledning bättre där. Har antagligen med havet att göra…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s